Széles István

9062.hu

Bemutatkozás:

Kedves kisbajcsi és szőgyei lakosok!

A közelgő önkormányzati választás kapcsán szeretnék bemutatkozni, mint önkormányzati képviselőjelölt.

Széles Istvánnak hívnak és 1955. május 23. napján születtem Szőnyben. Gyermek éveimet a Komárom-Esztergom megyei Tárkányban töltöttem, majd 1969-ben Győrben kezdtem meg középiskolai tanulmányaimat. Ennek keretében 1972-ben szereztem villanyszerelő szakmunkás bizonyítványt, 1974. évben érettségiztem a Révai Miklós Gimnáziumban és 1978. évben villamosipari technikusként végeztem a Pattantyús-Ábrahám Géza szakközépiskolában. Az inas évek után folyamatosan a tanult szakmámban villanyszerelőként dolgoztam, a kezdetektől önállóan kisiparosként, majd 1994-től a feleségemmel alapított társaság, a Szélép Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ügyvezetőjeként. 1980-ban kötöttem házasságot, feleségem Oross Anna, aki születésétől kezdve Kisbajcson él, így költöztem én is a településre, ahol 1981. augusztusa óta az Árpád utcában lakunk. Feleségemmel két felnőtt gyermekünk és általuk három unokánk van.

Mindig is élénk közéleti érdeklődésem és a 2023 márciusa óta a kisbajcsi képviselőtestületben eltöltött idő vezetett arra az elhatározásra, hogy megválasztásom esetén ismét   önkormányzati képviselőként segítsem településünk fejlődését. Hiszem, hogy a magánszférában munkával töltött és vállalkozóként szerzett több évtizedes tapasztalatommal hozzá tudok járulni a települési beruházások szakszerű tervezéséhez és költséghatékony lebonyolításához, valamint a rendelkezésre álló források ésszerű, a település lakói számára legkedvezőbb felhasználásához.

Szilárd elhatározásom, hogy amennyiben a képviselői megbízatáshoz bizalmat kapok, a települést érintő kérdésekben az álláspontomat az itt élők véleményének elsődlegessége alapján fogom kialakítani. Fontosnak tartom a település valós lehetőségeihez mért reális célok meghatározását és ezek következetes végrehajtását. Elképzelésem szerint Kisbajcs és Szőgye a Győrhöz közeli fekvéséből származó előnyök átgondolt kihasználásával és a falusias jellegéből adódó meghittség erősítésével mind az itt élők, mind a leendő lakók számára még élhetőbb településsé válhat. Ehhez kérem önkormányzati képviselőjelöltként szavazatukat és támogatásukat 2024. június 9.-én.

Csapatmunkában gondolkodva elképzeléseinket közös programunkban olvashatják a hamarosan frissülő PROGRAMUNK linken.

Közzététel: