Győri Vilmos

9062.hu

Kedves kisbajcsi és szőgyei lakosok!

A közelgő önkormányzati választás kapcsán szeretnék bemutatkozni, mint önkormányzati képviselőjelölt.

Születésem óta Kisbajcson élek, itt építettük fel feleségemmel közös otthonunkat, neveltük fel két gyermekünket. Ma már aktív nyugdíjasként unokáinkat várjuk az általunk termelt finomságokkal.  

Villamosmérnökként pályám során számos kihívással álltam szembe, telephelyvezetőként, igazgatóhelyettesként projektirányításban, cégirányításban, együttműködésben szereztem széles körű tapasztalatot.

Egy cég vezetésénél több irányban kell megfelelni, ahogy egy falu irányításánál is. Mindenki megelégedését akkor érhetjük el, ha követjük az élni és élni hagyni elvet. Meghallgatjuk, figyelembe vesszük mindenki véleményét, szempontjait és úgy hozzuk meg a döntéseinket. E szemlélettel irányítottam nagy létszámú, 200 főt is meghaladó, sikeres céget és működtem együtt folyamatosan több mint 30 alvállalkozóval.

A külföldi tulajdonú cég, ahol az utolsó két és fél évtizedben dolgoztam, megkövetelte a hosszú távú üzleti tervek, stratégiák készítését és azok betartását. Ez az alapja egy cég megbízható és kiszámítható voltának, irányt mutat mindenki számára, s egyúttal alapot ad a folyamatos ellenőrzésre, nyomon követésre. Úgy gondolom, hogy az ezekben szerzett tapasztalataim az önkormányzat működésénél is hasznosíthatók.

Számos sikeres pályázat megírásában vettem részt, mellyel a mindenkori cég fejlődését sikerült szolgálni. Emellett ajánlatok kidolgozásában és alvállalkozók versenyeztetésében is széles körű tapasztalattal rendelkezem.

Első közszereplésem 1989-ben, a rendszerváltás idején felkérésre a lakossági fórum levezetése volt, ahol a jelöltek bemutatkozhattak. Ezt követően 2002 és 2006 között voltam önkormányzati képviselő Kamocsai Sándor polgármestersége alatt. E négy év alatt megismertem az Önkormányzat működését, feladatait. Ekkor tapasztaltam meg, hogy az önkormányzati működésben még óriási tartalékok vannak, melyek kiaknázásában a munkám során szerzett tapasztalatom nyújthat segítséget.

2023-ban már nyugdíjasként egy győri társasházban elvállaltam a Számvizsgáló Bizottság Elnöki feladatait társadalmi munkában.

Tagja vagyok a Kisbajcs Baráti Körnek. Hiszem, hogy együtt tudjuk kialakítani falunk jövőjét.

Miért indulok a 2024-es önkormányzati választáson képviselőjelöltként?

Szeretném, ha a következő időszakban falunk sorsa fejlődne:

  • szeretném, ha a kisbajcsi és szőgyei fiataloknak lenne sportolási lehetőségük,
  • szeretném, ha a két faluban élő idős emberek, hátrányos szociális helyzetben lévők életkörülményei, jövője javulna,
  • szeretném, ha a gyerekeknek lenne játszóterük, amely nem ró rendszeres terhet az önkormányzatra,
  • szeretném, ha a falu megőrizné nyugodt, csendes jellegét,
  • szeretném, ha a polgármester, képviselőtestület és a falu lakossága közötti kommunikáció nyílt, folyamatos, tiszteletteljes lenne,
  • szeretném, ha a polgármester döntései átláthatók lennének,
  • szeretném, ha minél több közösségi esemény, rendezvény lenne.

Mindezek mellett az elkövetkező időszakban a világban, az országban a kihívások csak sokasodni és erősödni fognak. A falu lakosságának a polgármester és a képviselőtestület vezetésével össze kell fognia, hogy a következő időszakban is elfogadható életkörülmények között éljen.

Egy ilyen képviselőtestületben aktívan kívánom szolgálni a falu működését, előrehaladását, s bízom benne, hogy a fent bemutatott tapasztalataim, kompetenciáim Kisbajcs és Szőgye működését segíthetik.

Tisztelt Választópolgár!

Az Ön döntése fogja meghatározni Kisbajcs és Szőgye jövőjét, további fejlődését.

Mottóm: Csak rajtunk múlik, milyen lesz falunk jövője!

Ha úgy gondolja, hogy alkalmas vagyok a csapatban való részvételre, támogasson a 2024. június 9-i önkormányzati választáson.

Köszönöm!

Csapatmunkában gondolkodva elképzeléseinket közös programunkban olvashatják a hamarosan frissülő PROGRAMUNK linken.

Közzététel: